Als wij besluiten te fokken met één van onze honden, letten wij vooral op gezondheid, karakter en werklust, naast een mooi uiterlijk. We besteden veel tijd aan de socialisatie van de pups. Vanaf 4 weken gaan we elke dag iets met ze doen, variërend van wandelingetjes op straat en in de stad tot reizen met openbaar vervoer en auto en bezoekjes brengen aan allerlei zaken, zoals winkels, restaurants, enz. Zo krijgt u een pup in huis, die al aan veel dingen gewend is en, wat veel belangrijker is, hij/zij heeft dan geleerd met dingen om te gaan die hem tot dan toe onbekend waren. Daarnaast krijgen de pups benchtraining en zindelijkheidstraining. Voor de pups en voor ons is dit een prachtige tijd.

Wij zijn van plan af en toe een nestje te fokken. Tot nu toe zijn er 2 nestjes bij ons geboren, zoals u onder "Tessa" en "Caty" kunt lezen. Wij stellen de pups hier graag aan u voor:

Shin falls' Absolutely Fabulous ( Nina). Voor verdere informatie zie Nina


Shin falls' Alyssa (Lyssa)


Nina en Lyssa zijn geboren op 15 december 2003 uit de combinatie Blue Shadow of the Gentle Collies x Shahdaroba's Tainted Love.

Nina is bij ons blijven wonen, Lyssa woont nu bij Erica Smits in Heesch. Ook met Lyssa wordt gewerkt. Zij heeft haar E.G. diploma.

Shin falls' Golden Girl (Fleur) Voor verdere informatie zie Fleur


Fleur is geboren uit de combinatie BlueberryHill From Higher Grounds x Caitlin Rose Of The Gentle Collies op 4 april 2005.

Door grote gezondheidsproblemen in haar eerste levensweken hebben wij besloten Fleurtje zelf te houden. Gelukkig is er nu niets meer te merken van de problemen van het begin. Fleur is een gezonde en levenslustige teef geworden.
Lyssa

Nina

Fleur